Els nostres serveis

Medicina general | Altres especialitats

Atendrem les visites de caràcter general, vacunacions, desparasitacions…I l’ajudarem a resoldre tots els dubtes que puguin sorgir tant en el moment d’adoptar un cadell com al llarg de tota la seva vida.

Altres especialitats

Traumatologia i Ortopèdia

Traumatologia i Ortopèdia a càrrec de Abraham Acevedo: Per a diagnòstics de patologies congènites i adquirides. Realitzem la majoria de cirurgies ortopèdiques a les nostres instal•lacions.

Cardiología

Cardiologia a càrrec de Sonovet: Col•laborem amb especialistes en Cardiologia que elaboraran un diagnòstic complert del sistema cardiovascular de l’animal mitjançant l’ecocardiografia, la determinació de la pressió arterial i/o l’electrocardiograma

Oftalmología

Oftalmología a càrrec de Dani Ripollés: Aquest servei permet diagnosticar i proporcionar tractament per a la majoria de malalties oculars que afecten la seva mascota. Per a cirurgies oculars, i degut a la seva complexitat, els oftalmòlegs disposen d’una sala externa al centre.

Animals exòtics

Veterinari d’animals exòtics a càrrec de Albert Bassols: gràcies al nostre company podem proporcionar atenció mèdica i quirúrgica a qualsevol animal independentment de la seva espècie i mida

Veterinari a Barcelona

Clínica Veterinària Tot Animals els ofereix una àmplia varietat de serveis amb els que pot resoldre i prevenir qualsevol problema relacionat amb la seva mascota.